Keizer publicaties

Lees alles over veelvoorkomende klachten en wat Keizer Kliniek doet om deze klachten te verhelpen. Informatie over het coronavirus en wat dat betekent voor onze zorg, vindt u hier.

Welkom bij Keizer Kliniek Den Haag

Heeft u last van spataderen en zoekt u informatie. Mijn naam is dokter Krasznai en ik help u graag verder.

Ik werk sinds 2004 als vaatchirurg. Naast patiënten met een arteriële problematiek (red: vaatproblemen aan de slagaderen), help ik met extra aandacht patiënten met spataderproblematiek, zo ook bij Keizer Kliniek Den Haag.

 Spataderbehandeling op maat en altijd bereikbaar

Miljoenen Nederlanders lijden aan een vorm van spataderziekte. Toch wordt de complexiteit van spataderzorg in Nederland en wereldwijd onderschat. Er zijn geen twee patiënten met dezelfde spataderen. Wij bieden u in de Keizer Kliniek daarom een voor u op maat voorgestelde behandeling aan en zorgen dat uw behandelende vaatchirurg voor en na de behandeling altijd bereikbaar is voor u.

Zwaardere spataderen behandelen

Wij helpen u in Keizer Kliniek tijdens alle stadia van uw spataderziekte optimaal. Na de behandeling of eventueel meerdere behandelingen bij een zwaarder spataderprobleem wordt u weer klachtenvrij. We zorgen ervoor dat uw probleem op een esthetische manier wordt opgelost.

Esthetisch storende haarvaatjes behandelen

Heeft u enkele ontsierende, esthetisch storende adertjes op uw benen? Deze haarvaatjes kunnen al de eerste tekens zijn van een onderliggende grotere vaatafwijking. In Keizer Kliniek Den Haag laat ik uw storende haarvaatjes met een unieke micronaald behandeling verdwijnen. Waarom zou u wachten tot uw klachten erger worden en u misschien blijvende huidverkleuringen, ontstoken, getromboseerde aders of een open been krijgt?

Spataderziekte of open been behandelen

Of bent u juist iemand die al jarenlang verschillende operaties heeft gehad en nu uw spataderziekte heeft geaccepteerd, omdat er geen behandelingsopties meer zijn? Bent u al jaren bezig met de dagelijkse verzorging van uw niet genezende ‘open been’? Een niet genezend ‘open been’-probleem kan een teken zijn van een onderliggende grotere vaatafwijking. Als uw klachten op een spataderprobleem zijn gebaseerd, dan help ik u verder. Na een echografisch onderzoek kan ik mogelijk uw open been-klachten met een 15 tot 30 minuten durende laserbehandeling oplossen.

Heeft u spataderen en wilt u geholpen worden?

Heeft u spatader gerelateerde vragen of wilt u alleen een advies of een screening? U bent altijd welkom bij Keizer Kliniek Den Haag. Laat mij uw problemen horen en uw vragen beantwoorden, zodat ik u kan helpen. U heeft recht op pijnloze, mooie benen.

 

Hartelijke groeten,

 Dokter A.G. Krasznai

 

Keizer Kliniek Den Haag specialist in spataderen

Gecompliceerde spataderen én ontsierende adertjes, Keizer Kliniek Den Haag gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

Op je mooist

Gecompliceerde spataderen én ontsierende adertjes, Keizer Kliniek gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

  • Team van gerespecteerde vaatchirurgen
  • Beter resultaat met innovatieve behandeling
  • Ook voor cosmetische ingrepen

Meer weten? Vul het contactformulier in.(regio Den Haag).

Deel dit op sociale media: