Keizer publicaties

Lees alles over veelvoorkomende klachten en wat Keizer Kliniek doet om deze klachten te verhelpen. Informatie over het coronavirus en wat dat betekent voor onze zorg, vindt u hier.

Geen wachttijd voor liesbreukoperatie

Keizer Kliniek Voorschoten heeft geen wachttijd voor liesbreukoperaties. Dit is waarom.

Alle behandelingen gaan door

Een liesbreuk is bijzonder vervelend. Daarom gaan in de Keizer Kliniek alle geplande behandelingen door en kunnen we zonder wachtlijst nieuwe operaties plannen.

In tijden waarin de zorg onder druk staat worden op veel plekken de niet-spoedeisende (reguliere) behandelingen uitgesteld. Door de corona maatregelen zijn de mogelijkheden om de reguliere behandelingen te blijven aanbieden sterk verminderd.

Ook in onze kliniek merken we de gevolgen van de coronacrisis, maar blijven we de zorg bieden binnen de richtlijnen van het RIVM. Bij de Keizer Kliniek gaan, net als andere behandelingen, de liesbreukoperaties door.

Waarom de coronacrisis ons minder hard raakt

Dat de coronacrisis bij ons een kleinere impact heeft, komt door de kleinschalige opzet van onze kliniek. Doordat we alleen planbare, niet-spoedeisende hulp bieden, zijn voldoende maatregelen te treffen om de zorg veilig aan te bieden.

Kenmerkend voor onze kliniek is dat wij gespecialiseerd zijn in reguliere zorg. Omdat wij geen spoedeisende zorg bieden, zoals de opname van mensen die zijn getroffen door het Covid19-virus, hoeven we onze prioriteiten niet te verleggen.

Hierdoor blijft de niet-spoedeisende hulp onze prioriteit, ook in tijden waarin het coronavirus een groot beroep doet op de Nederlandse zorg.

Liesbreukoperaties zonder wachtlijst

In onze kliniek in Voorschoten bieden we een snelle behandeling van liesbreuken door een team van ervaren specialisten. Wij hanteren geen wachtlijsten en kunnen binnen één a twee weken de intake doen.

Keizer Kliniek Voorschoten beschikt naast een gespecialiseerd team over moderne apparatuur, waarmee we zowel een klassieke operatie (lichtenstein) als een specialistische kijkoperatie (laparoscopie) kunnen uitvoeren. Het voordeel van een kijkoperatie is de snellere hersteltijd: gemiddeld een week.

✓ Geen wachtlijst, snel hersteld
✓ Patiënten waarderen ons met 8,8
✓ Behandeling vergoed door de basisverzekering *

* Alle zorgverzekeraars vergoeden een behandeling in de Keizer Kliniek. De behandeling wordt volledig vergoed, met uitzondering van een eventueel nog niet benut eigen risico.

In welke maand de operatie gepland kan worden, hangt mede af van afspraken tussen ons en uw zorgverzekeraar. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Is er een wachtlijst voor liesbreukoperaties?

In Keizer Kliniek Voorschoten bieden we liesbreukoperaties door een team van ervaren specialisten, zónder wachtlijst.

Hoe snel kan ik terecht voor een operatie?

Wij hebben géén wachtlijst en kunnen binnen één a twee weken de intake doen.

Hoelang duurt het herstel?

Het herstel na een liesbreukoperatie duurt kort: een week.

Deel dit op sociale media: