Keizer publicaties

Lees alles over veelvoorkomende klachten en wat Keizer Kliniek doet om deze klachten te verhelpen. Informatie over het coronavirus en wat dat betekent voor onze zorg, vindt u hier.

Zomerbenen in de winter

Wilt u deze winter naar de zon? Lekker vaak naar de sauna, de sportschool of het zwembad? Dat doet u liever niet met uw gebruikelijke winterbenen met ontsierende adertjes. Met micronaaldtherapie laat u eenvoudig haarvaatjes en kleinere spataders in het boven- en onderbeen verwijderen.

Bij micronaaldtherapie worden met een micronaald, door het gebruik van echogolven, de kleinste haarvaatjes (de haarvaatjes in het oppervlakkigste deel van uw huid) dicht geschrompeld.

Tijdens de procedure krijgt u een kleine hoeveelheid verdovende crème op uw huid, of u krijgt lokaal een verdoving ingespoten.

Resultaat binnen twee weken

Micronaaldtherapie is een eenvoudige ingreep. Negentig procent van de behandelingen geeft binnen twee weken resultaat: de adertjes zijn dan helemaal verdwenen.

Soms, afhankelijk van huidtype en de diepte van de haarvaatjes, duurt het iets langer, maar ook dan geldt dat de adertjes in 95 procent van de gevallen volledig verdwijnen.

Waar moet u op letten bij een micronaaldtherapie?

  • Een enkele keer krijgt u wat kleine littekens. Het kan een tijdje duren voor dit weer weggaat, maar de verkleuring is zelden blijvend.
  • Een nikkelallergie? Geef het door!
  • Kies een kliniek met vakkundige specialisten.

Op je mooist

Gecompliceerde spataderen én ontsierende adertjes? Keizer Kliniek gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

• Team van gerespecteerde vaatchirurgen.
• Beter resultaat met innovatieve behandeling.
• Ook voor cosmetische ingrepen.

contact? Vul het formulier in. (regio Den Haag).

Deel dit op sociale media: