Keizer publicaties

Lees alles over veelvoorkomende klachten en wat Keizer Kliniek doet om deze klachten te verhelpen. Informatie over het coronavirus en wat dat betekent voor onze zorg, vindt u hier.

Wachttijden bij maag- en darmklachten

Niemand staat graag op de wachtlijst voor een medisch onderzoek. Want wie klachten heeft, wil duidelijkheid. Het liefst zo snel mogelijk (en niet pas over enkele weken of maanden).

De wachttijden voor een behandeling van maag- en darmklachten lopen in Noord-Nederland soms op tot dertien weken. Een eerste intakegesprek is vaak wel eerder, maar uw klachten worden pas duidelijk als er een kijkonderzoek wordt gedaan.
Dit levert de nodige problemen op voor patiënten die dagelijks met de ongemakken van deze klachten worden geconfronteerd.

De snelheid van handelen is van (levens-)belang

Elke dag op een wachtlijst is er één te veel. Niet alleen omdat u in de tussenliggende periode last houdt van klachten, maar ook omdat het uw klachten kan verergeren.

Een verstopping van de darmen, om maar een voorbeeld te noemen, is eigenlijk vrij gemakkelijk te behandelen. Snelheid is in zo’n geval meer dan wenselijk. Niet alleen voorkomt een snelle behandeling dat de klachten verergeren, ook het herstel (na behandeling) verloopt sneller. Iedereen verdient een goed leven

Iedereen verdient een leven zonder pijn en andere ongemakken. Daarom zijn lange wachtlijsten niet meer van deze tijd. Wij – Keizer Kliniek in Assen – zetten ons al veertien jaar lang in voor de belangen van onze patiënten en werken momenteel aan het drastisch terugdringen van de wachttijden voor maag- en darmonderzoek.

Deel dit op sociale media: